Céginformáció

Bevezetés

Az 1990-ben alapított Hungaropress Sajtóterjesztő Kft. az első olyan cég, amely a külföldi sajtó magyarországi terjesztésére szakosodott.

Szolgáltatásaink

A külföldi sajtó importja és terjesztése
Jelenleg több mint 450 féle kiadványt importálunk Európából és az Egyesült Államokból. A legismertebb külföldi sajtótermékek egytől-egyig megtalálhatóak a kínálatunkban, amely a sikeres politikai, gazdasági napi- és hetilapoktól a szórakoztató magazinokon át a sport-, a divat-, a könnyűzenei és az autós lapokig számos témakört felölel, hogy csak néhányat említsünk a gazdag témaválasztékból. Amennyiben kérdése van import tevékenységünkkel, illetve lapválasztékunkkal kapcsolatban, kérjük, jelezze a elofizetes@hungaropress.hu e-mail címen.

Magyar lapok exportja: árushelyi és előfizetéses terjesztés
A Romániában, Szerbiában és Szlovákiában élő nagyszámú magyar kisebbségnek köszönhetően magyar sajtó iránti érdeklődés külföldön folyamatosan nő. Import partnereink minden célországban saját terjesztési rendszert üzemeltetnek, és rengeteg újságárushoz, köztük hipermarketekhez, benzinkutakhoz és hagyományos újságüzletekhez és kioszkokhoz juttatják el a magyar sajtótermékeket. Amennyiben bővebb felvilágosítást szeretne export tevékenységünkről, illetve kíváncsi arra, hogy hol találja meg a magyar kiadványokat külföldön, kérjük, jelezze az elofizetes@hungaropress.hu e-mail címen.

 

2023. április
Hungaropress Kft