Fizetés és szállítás

Fizetési módok

Átutalás – a számlán szereplő számlaszámra kérjük utalni, a megjegyzés rovatba kérjük a számla jobb felső sarkában találhat sorszámot (Biz.sz.) feltüntetni

Készpénzátutalási megbízás (postai csekk) – a számlához mellékelt postai csekkel kiegyenlíthető.

Online bankkártyás fizetés a Simple rendszerén keresztül

2021. január 1-től az online fizetések esetén bevezetésre került az erős ügyfélhitelesítés. Ez azt jelenti, hogy online fizetési felületeken a kártyaadatokon kívül egy további biztonsági kódot kell megadni, vagy banki mobilapplikáción keresztül kell megerősíteni a vásárlási szándékot. A bankok tehetnek kivételt egyes tranzakciókkal, például a Simple-fiókban elmentett, erős ügyfélazonosításon már átesett kártyákkal, de bizonyos időközönként még ezeknél a kártyáknál is kérni fogják az erős ügyfélazonosítást. Ennek gyakorisága bankonként eltérő lehet. Vásárló tájékoztatóhoz KLIKK IDE.

 

Szállítási módok

Budapest belső kerületeiben saját futárszolgálatunk kézbesíti a megrendelt lapokat, a külső kerületekben, vidéken és Magyarországon kívül postai kézbesítés útján jutnak el termékeink a kért kézbesítési címre. A hírlap vagy levélküldeményként való kézbesítés díját az előfizetési díj tartalmazza.
Ezen felül lehetőség van Magyarországon belül csomagként való kézbesítésre is. 2024.03.28-tól ennek díjai:

  • Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: 990 Ft / db
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig: 1990 Ft / db
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig: 2990 Ft / db
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig: 5990 Ft / db

Amennyiben csomagként szeretné megkapni az előfizetett termékeket, kérjük megrendelésénél jelezze.

A megrendelt termékek kézbesítése az előfizetésről és az esetleges csomagszállításokról szóló számlák kiegyenlítése után indul.